5 manieren om je Purpose te ontdekken

Trainer Mertine Middelkoop van Training for Purpose deelde afgelopen week iedere dag een oefening op social media om je eigen purpose te ontdekken, als opmaat naar het unieke Live Your Purpose event op 30 september.

Ikigai oefening

De eerste oefening ging over Ikigai

Ikigai kan vertaald worden als “levensvreugde” of “bestaansreden”. Mensen die hun Ikigai weten, leven langer en gelukkiger. In deze video wordt een handige oefening uitgelegd (Engelstalig).
Deze oefening hoef je niet in 30 minuten te doen, je kunt ook elke keer dat je iets te binnenschiet, dit opschrijven in het betreffende quadrant.

De dagen daarna volgende nog 4 andere oefeningen. Inmiddels zijn de vier oefeningen aangevuld en verwerkt in een online Challenge (zie hieronder).

Reacties

De reacties op de oefeningen waren erg fijn om terug te horen.

“De oefeningen gaven mij echt weer wat inspiratie en energie”

“Ik ontdekte nieuwe dingen over mezelf. Super leuk, dank je wel.”

Ontdek jouw Purpose

Wij bieden een aantal opties om dichter bij jou Purpose te komen. En deze voluit durven te gaan leven.

Doe mee met de 5 daagse Purpose challege. Enkel keren per jaar start er een gratis 5 daagse Purpose challenge. Schrijf je alvast in als je mee wilt doen met de volgende. 


Gun jezelf een Purpose inspiratiedag. Een unieke en inspirerende dag voor mensen die betekenisvol willen leven en werken. Een soort persoonlijke APK. In een prachtige omgeving en met een heerlijke lunch.